Blogi

9. heinä, 2020

Kirjoittellaanpas välillä muustakin kuin Koronasta ja polkupyöristä. Ei sillä etteikö jälkimmäinen olisi kiinnostava aihe mutta niistä sitten taas vaikkapa ensi kerralla. Koronasta jokainen lukee varmaan ihan riittävästi uutisten kautta ja edelleen se pirulainen vain jyllää.

Pitkäaikaisemmat asiakkaat ovat liikkeessämme törmänneet useinkin mustiin isoihin koiriin. Vuodet vierivät ja kun isoille koirille tulee ikää 15vuotta niin käy vääjäämättä kutsu toisen maailman ääriin. Näin ollen liikkeessämme on ollut koira rintamalla hieman rauhallista. Sanotaan että mihinkäs se seepra juovistaan...minun kohdalla tämä pätee yhtä hyvin koiriin, mihinkäs se Koirataikuri koiristaan. Pentu penneli on siis kasvamassa ja vaikka kuvassa onkin vielä pieni lelukoira niin kyllä siitä vielä hurjan iso suursnautseri kasvaa...:) Liikkeessämme et kuitenkaan koiriin useinkaan törmää sillä koronan takia koiramme ovat pääsääntöisesti takahuoneen puolella.

Nyt saa rakas pyöräily harrastus vähän väistyä ja kaikki liikenevä vapaa-aika menee koirien kanssa  koulutushommissa...koetulokset ei tule sohvalla makaamalla. Kunhan pennuille tulee ikää lisää niin sitten pääsee taas fillaroimaan maasturilla koiran kanssa pitkin metsiä.

Pyörävelhojen osalta olette ehkä törmänneet myös nimeen Koirataikuri. Tämä nimi on Pyörävelhot yrityksenkin takana eli samaa yritystä. Koirataikuri taikka oikeastaan Koirakoulu Koirataikuri on yritys joka koulutti aiemmin paljonkin koirien tottelevaisuutta, ongelmakoiria ja maastolajeja. Koirataikuri tekee sitä työtä edelleenkin pienimuotoisena sillä kaikkeen ei vain riitä aika ja päätyö pyörien kanssa on se joka pääsääntöisesti palkan tuo.

Voisin tähän kuitenkin pienen ilmon laittaa eli mikäli sinua kiinnostaa koiran kanssa pk-haku ja pk-jälki niin voit olla yhteydessä sähköpostin tai mesen kautta. Omien penneleiden kanssa tulee niitä lajeja tottistelun lisäksi harrasteltua ja uusia ryhmiä voidaan mietiskellä. 

23. kesä, 2020

HUH HELLETTÄ SANOI JÄNIS PAKKASELLA !

Korjaamollamme hulina ei helpota ja lämpöäkin piisaa. Siitä huolimatta painetaan täysiä koko ajan jottei jonot liian pitkälle kasvaisi. Olemme saaneet pitkin kesää ja kevättä asiakkailtamme hyvää palautetta huoltomme ripeydestä ja työn jälkikin on ollut kaikkien mielestä sitä mitä pitääkin. Hyvään me aina pyrimme mutta priimaa tahtoo tulla...:)

Koronatilanne on hieman helpottanut mutta yhä toivomme asiakkailtamme varovaisuutta. Eli samat säännöt pätevät kuin ennenkin. Ei se "pirulainen" vielä loppunut ole vaikka näyttääkin uinuvan suomen osalta. Pidetään siis huolta itsestämme ja toisistamme.

Koronan vaikutuksesta johtuen uusien pyörien toimituksessa on ollut todella suuria vaikeuksia. Mekin olemme joutuneet jo useamman viikon myymään muutamien pyörämallien osalta ei oota. Vielä meillä kuitenkin on mitä myydä ja toivottavasti sinullekin löytyy sopiva pyörä mikäli sellaista etsit. Myös käytettyä pyörää löytyy vielä ihan hyvin ja niissä tilanne vaihtuu päivittäin.

Hyvää kesän jatkoa lukijoille ja päivittelemme blogiamme aika ajoin...:)

28. huhti, 2020

KTM

Kuten jo aiemmeni oli puhetta KTM palasi valikoimiimme. KTM...kevyt työntää metsässä sanotaan...:) No näitä pyöriä ei tarvitse työntää ja vielä jos valitsee sähköavusteisen mallin niin nehän menee kevyesti huonommassakin maastossa. Meillä oli Ktm:n suhteen suuret odotukset. Parisen vuotta sitten kun sitä myytiin niin kauppa kävi kuin rajuilma. Maahantuojan vaihdosten ym syiden vuoksi kotari oli siis meillä vähän aikaan katkolla mutta nyt sitä taas saa ja kiitos asikkaiden olette ottaneet merkin hyvin vastaan ja välillä olemme jopa joutuneet myymään eioota kun jotkin koot ovat olleet hetkellisesti loppu. Nyt pyöriä on taas hyvin rivissä. Laitetaan Blogin seuraajille KTM sähköpyöristä -10% alennus joka voimassa huhtikuun loppuun taikasanalla Blogi !

 

 

 

15. huhti, 2020

Tuli kesä ja kärpäset.....no ei ihan. Tuli kevät ja pyörien huolto sesonki alkoi...:)
Nyt on siis menty pari viikko melkoista matalalentoa meidän korjaamolla. Välillä jonot meinaa venähtää pitkiksikkin mutta onneksi vuorokaudessa on 25 tuntia kun jättää ruokatunnin pitämättä. Sillon ehtii purkaa sitä huolto jonoakin. Mikäli pyöräsi kaipaa huoltoa tai isompaakin korjausta kannattaa olla yhteydessä puhelimitse 0445712222. Puhelimessa saat tiedon millon sinun pyöräsi ehditään huoltamaan. Osaamme puhelimessa kertoa alustavan hinta arvion ja paikanpäällä sitten tarkemmin. Mikäli yllätyksiä ilmenee huollon aikana niin soitamme aina asiakkaalle ja mietimme yhdessä sen järkevimmän vaihtoehdon.

27. maalis, 2020

Helkaman uudet sähkö fat biket saapuneet myymäläämme.