Blogi

26. tammi, 2021

Uusi vuosi on pyörähtänyt jo kovaa kyytiä käyntiin. Me pidimme hiukan lomaa vuoden vaihteen molemmin puolin ja nyt on taas virtaa kinttaissa ja kinttaat tallessa. 

Ihan lomaillessa ei loma kuitenkaan mennyt, mihinpäs se yrittäjä tavoistaan pääsisi. Kävimme myymäläpäällikkö Dinan kanssa hieman tukkureissuilla ja kaikkee kivaa uutta on taas tulossa ja tullut jo sekä pyörä että koirapuolelle.

Koirapuolelle uutena meille tulivat Justimus K-9 tuotteet sekä Non Stop Dogwear tuotteet.  Pyöräpuolelle tulossa uusia tarvikkeita.

Tällä viikolla saimme ensimmäisen pyöräerän vuoden 2021 pyöristä. Sähköpyöriä on nyt jo ihan mukava rivi myymälässämme ja luomu pyöristäkään ei olla luovuttu...:)

Huollossa alkaa myös olla jo kuhinaa eli mikäli mielit saada fillarisi ajoissa kesäkuntoon ja huollettua niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Keväällä on taas sellainen meno ja meininki että huhhuh ja jonot venyy.

Pitäkää huolta itsestänne ja ennenkaikkea toisistanne. Suojataan kasvomme, pestään käsiä ja tehdään vapaa-ajalla jotain kivaa että pysyy päänuppikin kunnossa. Meidän osalta se jokin kiva on pyöräilyä ja koirien kanssa touhuilu.

Keväällä yritetään starttailla muutama koirakurssikin jahka vain ajalliset rahkeet riittävät.

2. joulu, 2020

Ihan hetkeen ei olla ehditty työkiireiltä kirjoittelemaan. Lokakuussa avattiin Pyörävelhojen tiloissa Koirataikurin koiratarvike myymälä. Koirataikurin kalustaminen, tuotteiden tilaaminen, hinnoittelu ja avajaisten järjestely vei todella paljon aikaa. Kävimme kiertämässä vanhat tutut tukkurimme läpi ja uusiakin yhteistyökumppaneita saatiin hankittua. Koirapuolella on käynyt kuhina ja on ollut kiva huomata että "vanhoja" hyviä Taitotassun aikaisia asiakkaita on käynyt meillä todella paljon. Olemme siitä ja uusista asiakkaista todella tyytyväisiä. Uusista yhteistyökumppaneista voisimme mainita mm. Back on Track tuotteet. Niihin kannattaa tutustua Back on Track suomi kotisivuilla. Sieltä näkee kokotaulukot ja hinnat.  Meillä on varastossa tuotteet ihmisille ja koirille sekä tilauksesta myös hevosille. Tuotteet on olleet testissä itsellämme ja koirillamme. Ne ovat todellakin niin hyviä kuin luvataan. Tervetuloa tutustumaan ja sovittamaan.  Ohjaajille meiltä löytyy lisäksi Gappayn treeniliivit, takit ja housut sekä Gappayn treenikamat.  Lisäksi mainitsemisen arvoista on meidän trimmikamat eli löytyy pöytiä, turbo kuivaimia, koneet, sakset yms. Lisäksi paljon muuta koiriin liittyvää mutta tässä ei kannata koko tuotevalikoimaa alkaa luettelemaan. Tule käymään tai soita.

Koirakoulun puolelle kuuluu koronan takia huonoa. Meillä oli halli kuviot jo sovittuna ja tarkoitus oli päästä aloittamaan taas meidän tykätyt koirankoulutus kurssit. Korona laajenee siihen tahtiin että meidän koulutukset on nyt peruttu ainakin kevääseen saakka. Viimeiset jälkikurssitkin on saatu jo päätökseen tältä vuotta ja nekin aloitellaan sitten keväällä kun lumet sulaa. 

Pyörävelhojen puolella ovat pyörien talvihuollot ja nastarenkaiden vaihdot työllistäneet. Talvipyöräily on yleistynyt todella paljon ja se näkyy meidän huollossa myös. Huollossamme näkyy myös se että sähköpyörien huollot ja päivitykset ovat lisääntyneet todella paljon. Päivittäin teemme päivityksiä Bosch ja Shimano moottoreihin. Vuoden 2020 pyörämallit on lähes loppuunmyyty ja uusia ensi vuoden malleja odotellaan saapuvaksi näinä päivinä. Ilmoitellaan niistä sitten tarkemmin kun ovat saapuneet.

Tänäkin vuonna pidämme hiukan pidemmän joululoman josta ilmoitellaan myöskin lähemmin kun tarkempi aika selviää. Vielä palvelemme kuitenkin normaalisti ja ehdit hyvin tehdä joululahja ostoksetkin meidän pyörä ja koirapuolella. Mikäli ei heti osaa päättää mitä lahjaksi ostaisi niin meiltä löytyy myös lahjakortit molempiin kauppoihin.

9. heinä, 2020

Kirjoittellaanpas välillä muustakin kuin Koronasta ja polkupyöristä. Ei sillä etteikö jälkimmäinen olisi kiinnostava aihe mutta niistä sitten taas vaikkapa ensi kerralla. Koronasta jokainen lukee varmaan ihan riittävästi uutisten kautta ja edelleen se pirulainen vain jyllää.

Pitkäaikaisemmat asiakkaat ovat liikkeessämme törmänneet useinkin mustiin isoihin koiriin. Vuodet vierivät ja kun isoille koirille tulee ikää 15vuotta niin käy vääjäämättä kutsu toisen maailman ääriin. Näin ollen liikkeessämme on ollut koira rintamalla hieman rauhallista. Sanotaan että mihinkäs se seepra juovistaan...minun kohdalla tämä pätee yhtä hyvin koiriin, mihinkäs se Koirataikuri koiristaan. Pentu penneli on siis kasvamassa ja vaikka kuvassa onkin vielä pieni lelukoira niin kyllä siitä vielä hurjan iso suursnautseri kasvaa...:) Liikkeessämme et kuitenkaan koiriin useinkaan törmää sillä koronan takia koiramme ovat pääsääntöisesti takahuoneen puolella.

Nyt saa rakas pyöräily harrastus vähän väistyä ja kaikki liikenevä vapaa-aika menee koirien kanssa  koulutushommissa...koetulokset ei tule sohvalla makaamalla. Kunhan pennuille tulee ikää lisää niin sitten pääsee taas fillaroimaan maasturilla koiran kanssa pitkin metsiä.

Pyörävelhojen osalta olette ehkä törmänneet myös nimeen Koirataikuri. Tämä nimi on Pyörävelhot yrityksenkin takana eli samaa yritystä. Koirataikuri taikka oikeastaan Koirakoulu Koirataikuri on yritys joka koulutti aiemmin paljonkin koirien tottelevaisuutta, ongelmakoiria ja maastolajeja. Koirataikuri tekee sitä työtä edelleenkin pienimuotoisena sillä kaikkeen ei vain riitä aika ja päätyö pyörien kanssa on se joka pääsääntöisesti palkan tuo.

Voisin tähän kuitenkin pienen ilmon laittaa eli mikäli sinua kiinnostaa koiran kanssa pk-haku ja pk-jälki niin voit olla yhteydessä sähköpostin tai mesen kautta. Omien penneleiden kanssa tulee niitä lajeja tottistelun lisäksi harrasteltua ja uusia ryhmiä voidaan mietiskellä. 

23. kesä, 2020

HUH HELLETTÄ SANOI JÄNIS PAKKASELLA !

Korjaamollamme hulina ei helpota ja lämpöäkin piisaa. Siitä huolimatta painetaan täysiä koko ajan jottei jonot liian pitkälle kasvaisi. Olemme saaneet pitkin kesää ja kevättä asiakkailtamme hyvää palautetta huoltomme ripeydestä ja työn jälkikin on ollut kaikkien mielestä sitä mitä pitääkin. Hyvään me aina pyrimme mutta priimaa tahtoo tulla...:)

Koronatilanne on hieman helpottanut mutta yhä toivomme asiakkailtamme varovaisuutta. Eli samat säännöt pätevät kuin ennenkin. Ei se "pirulainen" vielä loppunut ole vaikka näyttääkin uinuvan suomen osalta. Pidetään siis huolta itsestämme ja toisistamme.

Koronan vaikutuksesta johtuen uusien pyörien toimituksessa on ollut todella suuria vaikeuksia. Mekin olemme joutuneet jo useamman viikon myymään muutamien pyörämallien osalta ei oota. Vielä meillä kuitenkin on mitä myydä ja toivottavasti sinullekin löytyy sopiva pyörä mikäli sellaista etsit. Myös käytettyä pyörää löytyy vielä ihan hyvin ja niissä tilanne vaihtuu päivittäin.

Hyvää kesän jatkoa lukijoille ja päivittelemme blogiamme aika ajoin...:)

28. huhti, 2020

KTM

Kuten jo aiemmeni oli puhetta KTM palasi valikoimiimme. KTM...kevyt työntää metsässä sanotaan...:) No näitä pyöriä ei tarvitse työntää ja vielä jos valitsee sähköavusteisen mallin niin nehän menee kevyesti huonommassakin maastossa. Meillä oli Ktm:n suhteen suuret odotukset. Parisen vuotta sitten kun sitä myytiin niin kauppa kävi kuin rajuilma. Maahantuojan vaihdosten ym syiden vuoksi kotari oli siis meillä vähän aikaan katkolla mutta nyt sitä taas saa ja kiitos asikkaiden olette ottaneet merkin hyvin vastaan ja välillä olemme jopa joutuneet myymään eioota kun jotkin koot ovat olleet hetkellisesti loppu. Nyt pyöriä on taas hyvin rivissä. Laitetaan Blogin seuraajille KTM sähköpyöristä -10% alennus joka voimassa huhtikuun loppuun taikasanalla Blogi !