9. heinä, 2020

PIENEN PENNUN ELÄMÄÄ EI ENEMPÄÄ EI VÄHEMPÄÄ....

Kirjoittellaanpas välillä muustakin kuin Koronasta ja polkupyöristä. Ei sillä etteikö jälkimmäinen olisi kiinnostava aihe mutta niistä sitten taas vaikkapa ensi kerralla. Koronasta jokainen lukee varmaan ihan riittävästi uutisten kautta ja edelleen se pirulainen vain jyllää.

Pitkäaikaisemmat asiakkaat ovat liikkeessämme törmänneet useinkin mustiin isoihin koiriin. Vuodet vierivät ja kun isoille koirille tulee ikää 15vuotta niin käy vääjäämättä kutsu toisen maailman ääriin. Näin ollen liikkeessämme on ollut koira rintamalla hieman rauhallista. Sanotaan että mihinkäs se seepra juovistaan...minun kohdalla tämä pätee yhtä hyvin koiriin, mihinkäs se Koirataikuri koiristaan. Pentu penneli on siis kasvamassa ja vaikka kuvassa onkin vielä pieni lelukoira niin kyllä siitä vielä hurjan iso suursnautseri kasvaa...:) Liikkeessämme et kuitenkaan koiriin useinkaan törmää sillä koronan takia koiramme ovat pääsääntöisesti takahuoneen puolella.

Nyt saa rakas pyöräily harrastus vähän väistyä ja kaikki liikenevä vapaa-aika menee koirien kanssa  koulutushommissa...koetulokset ei tule sohvalla makaamalla. Kunhan pennuille tulee ikää lisää niin sitten pääsee taas fillaroimaan maasturilla koiran kanssa pitkin metsiä.

Pyörävelhojen osalta olette ehkä törmänneet myös nimeen Koirataikuri. Tämä nimi on Pyörävelhot yrityksenkin takana eli samaa yritystä. Koirataikuri taikka oikeastaan Koirakoulu Koirataikuri on yritys joka koulutti aiemmin paljonkin koirien tottelevaisuutta, ongelmakoiria ja maastolajeja. Koirataikuri tekee sitä työtä edelleenkin pienimuotoisena sillä kaikkeen ei vain riitä aika ja päätyö pyörien kanssa on se joka pääsääntöisesti palkan tuo.

Voisin tähän kuitenkin pienen ilmon laittaa eli mikäli sinua kiinnostaa koiran kanssa pk-haku ja pk-jälki niin voit olla yhteydessä sähköpostin tai mesen kautta. Omien penneleiden kanssa tulee niitä lajeja tottistelun lisäksi harrasteltua ja uusia ryhmiä voidaan mietiskellä.