2. joulu, 2020

Talven kuulumisia kiireen keskeltä.

Ihan hetkeen ei olla ehditty työkiireiltä kirjoittelemaan. Lokakuussa avattiin Pyörävelhojen tiloissa Koirataikurin koiratarvike myymälä. Koirataikurin kalustaminen, tuotteiden tilaaminen, hinnoittelu ja avajaisten järjestely vei todella paljon aikaa. Kävimme kiertämässä vanhat tutut tukkurimme läpi ja uusiakin yhteistyökumppaneita saatiin hankittua. Koirapuolella on käynyt kuhina ja on ollut kiva huomata että "vanhoja" hyviä Taitotassun aikaisia asiakkaita on käynyt meillä todella paljon. Olemme siitä ja uusista asiakkaista todella tyytyväisiä. Uusista yhteistyökumppaneista voisimme mainita mm. Back on Track tuotteet. Niihin kannattaa tutustua Back on Track suomi kotisivuilla. Sieltä näkee kokotaulukot ja hinnat.  Meillä on varastossa tuotteet ihmisille ja koirille sekä tilauksesta myös hevosille. Tuotteet on olleet testissä itsellämme ja koirillamme. Ne ovat todellakin niin hyviä kuin luvataan. Tervetuloa tutustumaan ja sovittamaan.  Ohjaajille meiltä löytyy lisäksi Gappayn treeniliivit, takit ja housut sekä Gappayn treenikamat.  Lisäksi mainitsemisen arvoista on meidän trimmikamat eli löytyy pöytiä, turbo kuivaimia, koneet, sakset yms. Lisäksi paljon muuta koiriin liittyvää mutta tässä ei kannata koko tuotevalikoimaa alkaa luettelemaan. Tule käymään tai soita.

Koirakoulun puolelle kuuluu koronan takia huonoa. Meillä oli halli kuviot jo sovittuna ja tarkoitus oli päästä aloittamaan taas meidän tykätyt koirankoulutus kurssit. Korona laajenee siihen tahtiin että meidän koulutukset on nyt peruttu ainakin kevääseen saakka. Viimeiset jälkikurssitkin on saatu jo päätökseen tältä vuotta ja nekin aloitellaan sitten keväällä kun lumet sulaa. 

Pyörävelhojen puolella ovat pyörien talvihuollot ja nastarenkaiden vaihdot työllistäneet. Talvipyöräily on yleistynyt todella paljon ja se näkyy meidän huollossa myös. Huollossamme näkyy myös se että sähköpyörien huollot ja päivitykset ovat lisääntyneet todella paljon. Päivittäin teemme päivityksiä Bosch ja Shimano moottoreihin. Vuoden 2020 pyörämallit on lähes loppuunmyyty ja uusia ensi vuoden malleja odotellaan saapuvaksi näinä päivinä. Ilmoitellaan niistä sitten tarkemmin kun ovat saapuneet.

Tänäkin vuonna pidämme hiukan pidemmän joululoman josta ilmoitellaan myöskin lähemmin kun tarkempi aika selviää. Vielä palvelemme kuitenkin normaalisti ja ehdit hyvin tehdä joululahja ostoksetkin meidän pyörä ja koirapuolella. Mikäli ei heti osaa päättää mitä lahjaksi ostaisi niin meiltä löytyy myös lahjakortit molempiin kauppoihin.