26. tammi, 2021

Uusi vuosi uudet tuotteet

Uusi vuosi on pyörähtänyt jo kovaa kyytiä käyntiin. Me pidimme hiukan lomaa vuoden vaihteen molemmin puolin ja nyt on taas virtaa kinttaissa ja kinttaat tallessa. 

Ihan lomaillessa ei loma kuitenkaan mennyt, mihinpäs se yrittäjä tavoistaan pääsisi. Kävimme myymäläpäällikkö Dinan kanssa hieman tukkureissuilla ja kaikkee kivaa uutta on taas tulossa ja tullut jo sekä pyörä että koirapuolelle.

Koirapuolelle uutena meille tulivat Justimus K-9 tuotteet sekä Non Stop Dogwear tuotteet.  Pyöräpuolelle tulossa uusia tarvikkeita.

Tällä viikolla saimme ensimmäisen pyöräerän vuoden 2021 pyöristä. Sähköpyöriä on nyt jo ihan mukava rivi myymälässämme ja luomu pyöristäkään ei olla luovuttu...:)

Huollossa alkaa myös olla jo kuhinaa eli mikäli mielit saada fillarisi ajoissa kesäkuntoon ja huollettua niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Keväällä on taas sellainen meno ja meininki että huhhuh ja jonot venyy.

Pitäkää huolta itsestänne ja ennenkaikkea toisistanne. Suojataan kasvomme, pestään käsiä ja tehdään vapaa-ajalla jotain kivaa että pysyy päänuppikin kunnossa. Meidän osalta se jokin kiva on pyöräilyä ja koirien kanssa touhuilu.

Keväällä yritetään starttailla muutama koirakurssikin jahka vain ajalliset rahkeet riittävät.