5. touko, 2021

Ajokausi ja treenikausi on täällä.

Ajokausi on pärähtänyt käyntiin ja se näkyy meilläkin. Huoltoja on jonoksia asti ja uutta pyörää menisi enemmän kuin tehdas pystyy toimittamaan. Helkaman pyöriä on saatu alkuvuoden ja kevään aikana aika mukavia määriä. Valitettavasti näitä ei kaikille kuitenkaan ole riittänyt ja uusia toimituksia odotellaan. Peruspyöriä miehille ja naisille meiltä löytyy aika mukavasti myymälästämme. Lisäksi meillä on sähköpyöristä läskipyöriä, muutama hybridi ja katumaasturi. Tänä vuonna kysyityimmiksi malleiksi on sähöpyörissä osoittautuneet peru 3v ja 7v naistenpyörät. Niitä me tilasimmekin ennakkoon isot määrät mutta sekään ei riittänyt ja nyt odotamme että saisimme niitä lisää. Lähes yhtä suosittuja ovat olleet muutkin sähköpyörät ja niissä ikävä kyllä joudutaan pitkälti myymään eioota. Helkama on kotimaisena pyöränä pystynyt aika hyvin tavaraa toimittamaan mutta nyt ongelma on komponenteissa joita Helkama ei itse valmista. Suurin ongelma on moottoreissa ja akuissa, niitä ei saada niin paljoa kuin tarvittaisiin. Toivotaan että tilanne korjaantuu mahdollisimman pian ja saadaan kaikille pyörää haluaville pyörät myytyä.

Huollossamme on ruuhkaa, ei varmaan tullut yllätyksenä sekään. Joka vuotinen ilmiö. Syksyisin ja talvisin yritämme myydä vähän edullisempia huoltoja ja saada asiakkaat huollattamaan pyörät etukäteen. Tässä emme me eivätkä muutkaan pyörähuollot ole onnistuneet. Joka vuosi toistuu sama asia eli pyörät tuodaan huoltoon kun asfaltti alkaa pilkistämään. Sitten pyörä pitäisi saada tietysti samalle päivää mukaan...:). Olemme onneksi saaneet ylitöitä paiskimalla pidettyä jonot kurissa ja meillä ei pyörää tarvitse viikkoja huollosta odotella. Ajanvarauksella saa pyörän vaikkapa sovitulle päivälle takaisin niin ei tule kuin muutaman tunnin katkos pyöräilyyn. Muistakaahan soitella etukäteen ennenkuin pyörän huoltoon tuotte. 

Osiakin on vielä onneksi riittänyt ja vain muutama pyörä on jäänyt huoltamatta kun jokin special osa on loppunut ja niitä ei saada mistään tilattua. Perusosia ja renkaita kuitenkin vielä on ja huollot saadaan pääsääntöisesti toteutettua.

Mitäs kuuluu Koirataikurille ? Sillehän kuuluu erittäin hyvää. Yhä useampi asiakas on meidät löytänyt. Olemme saaneet paljon kiitosta edullisesta hintatasosta joka päihittää jopa isommat ketjutkin. Lisäksi meidän tuotevalikoimamme on aika paljon erilaista kuin muualla. Meillä on lisäksi paljon erikoisempaakin tavaraa suoraan hyllyssä. Trimmauskoneet, laadukkaat sakset, föönit, pöydät ym. siihen liittyvää. Koulari puolelle löytyy kamppeet ohjaajille ja koirille. Noutokapulat, jälkiliinat, patukat sun muut samantien mukaan.

Koirapuolella koulutukset ovat alkaneet ja jälki hommissa on oltu jo useat kerrat. Tällähetkellä kurssit ovat täynnä mutta kesän aikana aloitamme uusia kursseja. On tottista, hakua ja jälkeä. Ilmoita kiinnostuksesi vaikkapa sähköpostilla pyoravelhot@pyoravelhot.fi. Myös Pyörävelhojen mese on oiva tapa lähestyä. Puhelimella emme toistaiseksi ehdi koulutus asioita hoitamaan.