Blogi

18. maalis, 2020
Seuraa linkkiä https://www.helkamavelox.fi/suunnitellut-tapahtumat-peruttu-toistaiseksi/

Meille on tärkeää pitää huolta työntekijöidemme ja asiakkaidemme hyvinvoinnista ja tästä syystä suunnitellut tapahtumat perutaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Sähköpyörien koeajotapahtuma Kansalaistorilla 23.4, uuden Helkama-myymälän koeajotapahtuma 18.4 ja e-Bike Expertti-kiertue on siis toistaiseksi peruttu. Seuraamme tilanteen etenemistä ja päivitämme tapahtumien uudet päivämäärät tilanteen mukaisesti. Muistathan että sähköpyörämme ovat koeajettavissa Helkama-jälleenmyyjillä, jotka auttavat ja opastavat ammattitaidolla tapahtumien peruuntumisista huolimatta.

17. maalis, 2020

Huollossamme alkaa pikkuhiljaa näkymään kevään merkit. Pyöriä käy huollossa tasaiseen tahtiin. Ruuhkaa ei kuitenkaan vielä ole joten pyrimme tekemään huollot jopa seuraavalle päivälle valmiiksi. Ajanvarauksella eli soittamalla 044 571 2222 saat sovittua pyörän huollon vaikka samalle päivää.

Teemme ensihuoltoja, yleishuoltoja, pienempiä huoltoja, rikkinäisten osien vaihtoa, lisävaruste ja tarvike asennuksia. Lähes kaikki pyöriin liittyvät huollot saat kauttamme.

Voit tuoda pyöräsi meille myös huollon tarpeen arviointiin. Käymme aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi miten pyörä kannattaa huoltaa ja mitä kulutusosia vaihtaa. Meillä ei huollon hinta tule siis yllätyksenä. Mikäli yllätyksiä kesken huollon ilmaantuu, soitamme asiakkaalle ja neuvottelemme miten edetään. Joskus käy niin että vanhan pyörän korjaaminen ei ole järkevää jos hinta nousee liian korkeaksi. Tässä tilanteessa me kerromme asiasta ja suosittelemme esim. pyörän vaihtamista parempaan käytettyyn tai uuteen. Meille rikkinäisetkin pyörät kelpaavat pääsääntöisesti vaihdossa.

Lisäksi meillä on Bosch, Shimano ja Yamaha sähköpyöriin vikakoodien luku, päivitykset yms. huollot.

 

Meillä toimii takuuhuolto Helkaman, Meridan, BH:n ja Ktm:n pyöriin. Teemme yheistyötä muidenkin jälleenmyyjien kanssa ja kaikillahan ei omaa huoltoa ole. Mikäli pyöräsi on ostettu jostain muualta kuin meiltä niin ota rohkeasti yhteyttä. Teemme takuuhuollon arvioinnin aina yhdessä maahantuojan ja pyöränvalmistajan kanssa.

 

17. maalis, 2020
16. maalis, 2020
https:

Tsekkaa Helkaman valikoima

16. maalis, 2020

Meillä on koko Helkaman mallisto esillä ja koeajettavissa myymälässämme. Muutama pyörä on vielä tulematta mutta nekin saapuvat heti kun Hangossa saadaan pyörät valmiiksi. Koronaviruksen takia jätämme ainakin alkukevään suuremmat koeajopäivät pitämättä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan mallistoon liikkeeseemme ja saamaan yksilöllistä palvelua.