Blogi

23. kesä, 2020

HUH HELLETTÄ SANOI JÄNIS PAKKASELLA !

Korjaamollamme hulina ei helpota ja lämpöäkin piisaa. Siitä huolimatta painetaan täysiä koko ajan jottei jonot liian pitkälle kasvaisi. Olemme saaneet pitkin kesää ja kevättä asiakkailtamme hyvää palautetta huoltomme ripeydestä ja työn jälkikin on ollut kaikkien mielestä sitä mitä pitääkin. Hyvään me aina pyrimme mutta priimaa tahtoo tulla...:)

Koronatilanne on hieman helpottanut mutta yhä toivomme asiakkailtamme varovaisuutta. Eli samat säännöt pätevät kuin ennenkin. Ei se "pirulainen" vielä loppunut ole vaikka näyttääkin uinuvan suomen osalta. Pidetään siis huolta itsestämme ja toisistamme.

Koronan vaikutuksesta johtuen uusien pyörien toimituksessa on ollut todella suuria vaikeuksia. Mekin olemme joutuneet jo useamman viikon myymään muutamien pyörämallien osalta ei oota. Vielä meillä kuitenkin on mitä myydä ja toivottavasti sinullekin löytyy sopiva pyörä mikäli sellaista etsit. Myös käytettyä pyörää löytyy vielä ihan hyvin ja niissä tilanne vaihtuu päivittäin.

Hyvää kesän jatkoa lukijoille ja päivittelemme blogiamme aika ajoin...:)

28. huhti, 2020

KTM

Kuten jo aiemmeni oli puhetta KTM palasi valikoimiimme. KTM...kevyt työntää metsässä sanotaan...:) No näitä pyöriä ei tarvitse työntää ja vielä jos valitsee sähköavusteisen mallin niin nehän menee kevyesti huonommassakin maastossa. Meillä oli Ktm:n suhteen suuret odotukset. Parisen vuotta sitten kun sitä myytiin niin kauppa kävi kuin rajuilma. Maahantuojan vaihdosten ym syiden vuoksi kotari oli siis meillä vähän aikaan katkolla mutta nyt sitä taas saa ja kiitos asikkaiden olette ottaneet merkin hyvin vastaan ja välillä olemme jopa joutuneet myymään eioota kun jotkin koot ovat olleet hetkellisesti loppu. Nyt pyöriä on taas hyvin rivissä. Laitetaan Blogin seuraajille KTM sähköpyöristä -10% alennus joka voimassa huhtikuun loppuun taikasanalla Blogi !

 

 

 

15. huhti, 2020

Tuli kesä ja kärpäset.....no ei ihan. Tuli kevät ja pyörien huolto sesonki alkoi...:)
Nyt on siis menty pari viikko melkoista matalalentoa meidän korjaamolla. Välillä jonot meinaa venähtää pitkiksikkin mutta onneksi vuorokaudessa on 25 tuntia kun jättää ruokatunnin pitämättä. Sillon ehtii purkaa sitä huolto jonoakin. Mikäli pyöräsi kaipaa huoltoa tai isompaakin korjausta kannattaa olla yhteydessä puhelimitse 0445712222. Puhelimessa saat tiedon millon sinun pyöräsi ehditään huoltamaan. Osaamme puhelimessa kertoa alustavan hinta arvion ja paikanpäällä sitten tarkemmin. Mikäli yllätyksiä ilmenee huollon aikana niin soitamme aina asiakkaalle ja mietimme yhdessä sen järkevimmän vaihtoehdon.

27. maalis, 2020

Helkaman uudet sähkö fat biket saapuneet myymäläämme.

18. maalis, 2020
Seuraa linkkiä https://www.helkamavelox.fi/suunnitellut-tapahtumat-peruttu-toistaiseksi/

Meille on tärkeää pitää huolta työntekijöidemme ja asiakkaidemme hyvinvoinnista ja tästä syystä suunnitellut tapahtumat perutaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Sähköpyörien koeajotapahtuma Kansalaistorilla 23.4, uuden Helkama-myymälän koeajotapahtuma 18.4 ja e-Bike Expertti-kiertue on siis toistaiseksi peruttu. Seuraamme tilanteen etenemistä ja päivitämme tapahtumien uudet päivämäärät tilanteen mukaisesti. Muistathan että sähköpyörämme ovat koeajettavissa Helkama-jälleenmyyjillä, jotka auttavat ja opastavat ammattitaidolla tapahtumien peruuntumisista huolimatta.